BNI Roskilde
Meeting Day: Wednesday, 6:30 AM
Meeting Location:
Restaurant Haandværkeren
Hersegade 9
Roskilde
DK-4000
Member Count: 41
President: Christina Ruparelia
Tel: +4555466127
Send Message
Vice President: Jens Schnack-Petersen
Tel: +4521479013
Send Message
Secretary / Treasurer: Martin Anker
Tel: 40167750
Send Message
Chapter Area Director Consultant: Søren Mortensen
Tel: +45 20706075
Send Message

Team BNI Roskilde 

Vi er Danmarks største forretningsteam.

I BNI Roskilde har vi forretningspartnere genereret meromsætning til hinanden for i alt kr 25.584.134 de seneste 12 måneder

- og vores ambition er at øge meromsætningen i den kommende periode.

I BNI Roskilde mødes vi med ét fælles mål for øje: At etablere kontakt i mellem eget netværk og team-kollegerne for derved at kunne afgive gode anbefalinger og referencer.

Vi arbejder ud fra tre fokusområder, som vi i teamet har døbt "de tre t'er": taknemmelighed, tillid og tæthed.

Vi er både glade for, og stolte af, at være blandt de mest effektive BNI-forretningsteams i Danmark, og vi arbejder hele tiden aktivt for at fastholde den gule førertrøje. Derfor tør vi godt at stille krav til hinanden - og det gør vi.

Det er teamets målsætning at vokse i antallet af forretningspartnere. Det muliggør nemlig flere forretninger og referencer. Kan du derfor tilføre entusiasme, dynamik og integritet til vores ugentlige forretningsmøder, så er teamet åbent for ansøgninger fra seriøse forretningsfolk.

Bemærk, at der kun kan sidde én repræsentant fra hvert specialistområde i hvert team. Dét er helt unikt ved BNI og udelukker intern konkurrence. 

Af listen over forretningspartnere i teamet, kan du nemt danne dig et overblik over, om netop din branchekategori er åben.

Du er også meget velkommen til at deltage uforpligtende ved et af vores forretningsmøder. Så får du en smagsprøve på, hvordan BNI fungerer i praksis samt en fornemmelse af, hvad et partnerskab kan få af betydning for dig og din virksomhed. Du tilmelder dig nemt her.

Vi vil se frem til at hilse på dig!

BNI Roskilde er også på Facebook. Find os her.

 

 

 

 

 

 

 

 

Chapter Speakers

04/11/2018 : Kenneth Balthervin, 8 min nyt produkt

04/18/2018 : Jesper Sørensen, 8 min